Voetklachten 0180 512 125  info@bbvoz.nl   | Over Boudesteyn  | Contact

Wij zijn boudesteyn

Boudesteyn Voetzorg is een familiebedrijf en nummer 1 in de regio op het gebied van Podologie, schoenen en medisch pedicure. Het is een ideale combinatie op één locatie. Wij  zijn aangesloten bij kwaliteitsregistarties van voetzorg en de meeste zorgverzekeringen. En staan geregistreed als top pasvorm bedrijf.  Daarnaast zorgen wij met het team voor deskundig en toegewijde service van gediplomeerde verkoopadviseurs. Aandacht en eerlijk advies is voor ons zeer belangrijk.

Voor zowel heren als dames is er een aanbod van kwaliteitsmerken met uitneembare voetbed zoals: Hartjes, Durea, Mephisto, Solidus, Waldlaufer, Xsensible, Rhode, Birkenstock, Fidelio en Romika.

Geschiedenis

Meer dan 100 jaar vakmanschap
De Klompenmaker uit de Stormpolder sinds 1917.
Aan de Schaardijk in de Stormpolder woonde en werkte klompenmaker Piet Boudesteijn. Toen ze wat ouder werden hielpen zijn zonen Jan en Arie met het uitventen in Krimpen aan den IJssel en omliggende dorpen. Ze hadden een fraaie hondenkar met twee trekhonden. Later verhuisden ze naar de Lekdijk (‘het onderzijde’). Jan en Arie gingen handelen in klompen en huishoudelijke artikelen. Jarenlang waren ze ook grossier in klompen. Toen kochten ze de klompen bij anderen en schuurden en beschilderden ze voor de verkoop. De werkplaats waar dit gebeurde staat er nog steeds. Het halen en wegbrengen van de klompen gebeurde veelal met een ware motorfiets met zijspan. Nog weer later stopten ze met de huishoudelijke artikelen, lieten het pand verbouwen en gingen ook schoenen en laarzen verkopen. Met die handel verhuisden ze naar het nieuwe centrum, nu Crimpenhof. Jan en Arie werden daar weer opgevolgd door hun zoons Piet en Peter en later ook Gerrit.

Sinds 2017 heeft Richard Boudesteijn het bedrijf overgenomen van zijn vader Peter Boudesteijn. Nu de vraag naar voetzorg flink is toegenomen zijn wij dit jaar verder uitgebreid met voetzorg.

Wij willen een nog grotere rol spelen in de Krimpenerwaard en Cappelle a/d IJssel dat zich richt op het verlenen van professionele voetzorg. Wij hebben onder andere een (medisch) pedicure in huis en hebben onze podologie afdeling uitgebreid met vernieuwde technologie. Ook gaan wij onze schoenen collectie met de merken Durea, Hartjes, Solidus, Waldlaufer en Mephisto uitbreiden en wij zullen dus een groter collectie krijgen in deze vijf top merken.

Het doel van Boudesteyn voetzorg is om klanten te helpen bij het verbeteren van de gezondheid van hun voeten, het verminderen van pijn en het verbeteren van de mobiliteit. Wij helpen bij het voorkomen van verdere voet of houding problemen en het bevorderen van de algehele gezondheid en welzijn van klanten. Wij bedienen daarom verschillende soorten klanten, waaronder ook sporters, diabetes, artritis, kinderen, ouderen, neuropathieën en mensen met een hoge voetbelasting vanwege hun beroep.

Wij hebben daarom professioneel en goed opgeleide medewerkers die op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en trends op het gebied van voetzorg ook maken wij gebruik van hoogwaardige materialen en apparatuur om de beste resultaten voor klanten te garanderen.

"Geef je voeten de zorg die ze verdienen, ze dragen je immers door het leven."

 
 

Xenia

Sales, administratie

Accountmanager van vital feet (onderdeel van Boudesteyn) en administratief medewerkster en ondersteunend bij Boudesteyn podologie.

Richard Boudesteyn - Registerpodoloog en Podoposturaal therapeut

Richard Boudesteijn

Registerpodoloog en Podoposturaal therapeut
Richard is geboren in de schoenendoos en opgeleid tot Registerpodoloog en Podoposturaal therapeut. Daarbij is hij sinds 2017 ook eigenaar van de firma Boudesteyn.

Jacqueline

Inkoop, Planning
Jacqueline is al 24 jaar in dienst en is voornamelijk bezig met de sales in de winkel en helpt bij de inkoop van schoenen. Ze houdt de dagelijkse personeelsplanning bij en helpt bij het organiseren en het plannen van evenementen.

Karin

Sales, Administratie

Karin is een van onze vaste verkopers.

Peter

Sales
Peter was 50 jaar eigenaar van Boudesteyn en heeft zijn winkel aan zijn zoon overgedragen, daarbij werkt hij nog 3 dagen in de winkel.
0180 512 125
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Schoenenverkoop & Voetzorg

Boudesteyn
Winkelcentrum Crimpenhof
Raadhuisplein 63B
2922 AH Krimpen aan den IJssel


2e aanmeet locatie steunzolen

Steunpunt Steunzolen/
Huisartsenpraktijk Kersten
Rembrandtsingel 1
2902 GR Capelle a/d IJssel