Voetklachten 0180 512125 info@bbvoz.nl

Wij zijn boudesteyn

Boudesteyn is een familiebedrijf en nummer 1 in de regio. Het is een ideale combinatie van schoenen en steunzolen op één locatie. Sinds dit jaar zijn wij aangesloten bij Podolinea, dit is een organisatie waar uitsluitend geselecteerde winkels met hoge eisen aan pasvorm moeten voldoen. Daarnaast zorgen wij met het team voor deskundig en toegewijde service van gediplomeerde verkoopadviseurs. Aandacht en eerlijk advies is voor ons zeer belangrijk.

Voor zowel heren als dames is er een ruim aanbod van kwaliteitsmerken met uitneembare voetbed zoals: Gabor, Hartjes, Durea, Hassia, Lowa, van Lier, Mephisto, Solidus, Australian, Waldlaufer, Gabor fashion, Sioux, Piedi Nudi, Xsensible, Rhode, Birkenstock, Fidelio en Romika.

Geschiedenis

Meer dan 100 jaar vakmanschap
De Klompenmaker uit de Stormpolder sinds 1917.
Aan de Schaardijk in de Stormpolder woonde en werkte klompenmaker Piet Boudesteijn. Toen ze wat ouder werden hielpen zijn zonen Jan en Arie met het uitventen in Krimpen aan den IJssel en omliggende dorpen. Ze hadden een fraaie hondenkar met twee trekhonden. Later verhuisden ze naar de Lekdijk (‘het onderzijde’). Jan en Arie gingen handelen in klompen en huishoudelijke artikelen. Jarenlang waren ze ook grossier in klompen. Toen kochten ze de klompen bij anderen en schuurden en beschilderden ze voor de verkoop. De werkplaats waar dit gebeurde staat er nog steeds. Het halen en wegbrengen van de klompen gebeurde veelal met een ware motorfiets met zijspan. Nog weer later stopten ze met de huishoudelijke artikelen, lieten het pand verbouwen en gingen ook schoenen en laarzen verkopen. Met die handel verhuisden ze naar het nieuwe centrum, nu Crimpenhof. Jan en Arie werden daar weer opgevolgd door hun zoons Piet en Peter en later ook Gerrit. Sinds 2017 is de winkel in handen van Richard, Jacqueline en zijn collega’s. Ook Peter helpt nog mee in de winkel.

 
 

Xenia

Sales, administratie

Accountmanager van vital feet (onderdeel van Boudesteyn) en administratief medewerkster en ondersteunend bij Boudesteyn podologie.

Richard Boudesteyn - Registerpodoloog en Podoposturaal therapeut

Richard Boudesteijn

Registerpodoloog en Podoposturaal therapeut
Richard is geboren in de schoenendoos en opgeleid tot Registerpodoloog en Podoposturaal therapeut. Daarbij is hij sinds 2017 ook eigenaar van de firma Boudesteyn.

Jacqueline

Inkoop, Planning
Jacqueline is al 24 jaar in dienst en is voornamelijk bezig met de sales in de winkel en helpt bij de inkoop van schoenen. Ze houdt de dagelijkse personeelsplanning bij en helpt bij het organiseren en het plannen van evenementen.

Karin

Sales, Administratie

Karin is een van onze vaste verkopers.

Peter

Sales
Peter was 50 jaar eigenaar van Boudesteyn en heeft zijn winkel aan zijn zoon overgedragen, daarbij werkt hij nog 3 dagen in de winkel.
0180 512125
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Schoenenverkoop & Podologie

Boudesteyn
Winkelcentrum Crimpenhof
Raadhuisplein 63B
2922 AH Krimpen aan den IJssel

Aangesloten bij: Podolinea

2e aanmeet locatie steunzolen

Steunpunt Steunzolen/
Huisartsenpraktijk Kersten
Rembrandtsingel 1
2902 GR Capelle a/d IJssel